İstanbul Evden Eve Nakliyat

istanbul nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat


1990 Yılında evden eve nakliyat sektörüne ilk adımını atan firmamız alanında uzman kadrosu ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmıştır.
Peki Evden Eve Nakliyat sektöründe dikkat edilmesi gereken en önemli kurallar neleredir.

  • Evden eve nakliyat eşya EKSPERTİZİ 

Bir firma her şey den önce eşyaların analizi için ekspertiz hizmetini vermek zorundadır. Taşıma esnasında sorun yaşamak istiyor iseniz öncelikle bu hizmeti almanız gerekmektedir.

  • Taşıma Sözleşmesi Ve Hasar Sigortası

Sağlıklı ve işinde uzman bir firma kesinlikle müşteri ile anlaşma sonrası kesinlikle taşıma sözleşmesi yapması gerekiyor.Sözleşmeden sonra taşıma tarihine göre hasar sigortası yapması gerekmektedir.Aksine bunlar yapılmadığında oluşan hasarlar için resmi hiç bir işlem uygulama hakkınız kalmaz.

  • Taşıma Tarihi Personeller Ve Taşıma 
Anlaşma yaptığınız tarihte öncelikle firmaya ait aracın evden eve sektörüne uygun tasarlanmış olması gerekmektedir. Personellerin en az 10 yıllık bir tecrübesi olması gerekmektedir.Taşıma işlemi başladığında öncelikle paketleme işlemini yaptırınız ardından mobilyaları bir birinden ayırınız bu işlemler bittikten sonra taşıma işlemine geçilebir.

Bu işlemleri yapan bir firma sağlıklı ve garantili bir firmadır,aksine yapan firmalara kesinlikle taviz vermeyiniz.
Firmamız bu tüm işlemleri sorunsuz ve siz söylemeden uyguluyor bizimle çalışmak isterseniz yapmanız gereken tek şey bize telefon veya mail yolu ile ulaşmanızdır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder